Kategorier
Stockholm

P-huset juni -22

Fixar korsdrag och det blir genast något mer behagligt inomhus. Packar sen upp fotopappret och ser att det inte är vad jag ville ha. Typiskt! Duger jättebra till svartvitt, men jag ville ha motsvarande premium glossy till färgbilderna. Hittar några få i en ask men beställer nya via webbsidan då det inte fanns i butiken. Det man inte har i huvudet får man ha i plånboken, även om det är hål i båda. Hittar till sist de flesta av de bilder jag vill ha med, några extra att ha som alternativ återstår. Men en som jag absolut vill ha med återstår att leta upp.

10 svar på ”P-huset juni -22”

Gillar verkligen den här bilden. Sitter som en smäck. Hur resonerar du kring ditt bildval till Planket?

Beträffande Planket var jag lite snabb med att bestämma tema och det blev Busshållplats. Gjorde ju en bok i ämnet. Man ombeds skicka in en bild till katalogen, och sen är man ju låst. Nästa publikation blir sannolikt P-huset. För att återgå till Busshållplatstemat så försöker jag begränsa antalet gatufotobilder även om jag tror att de nog uppskattas mer än de stundtals mer abstrakta jag föredrar.

Min blogg är min hålihuvudetdagbok. Jag skulle ju aldrig fortsätta fotografera det jag gör om jag inte gillar det själv och tycker det är bra, men jag ser ju statistiken.

Kul! Tänker så klart kolla lördagens utställning. Ska man ställa ut det man tror folk vill se eller det man själv vill visa?

Stängt för kommentering.