Kategorier
Stockholm

Utanför Cosmos

Utanför Cosmos.

Läser ut spionboken och somnar tidigt. Väcks brutalt av sendrag i vänster lårs insida. Staplar upp, häller i mig två glas vatten och ett med vitaminer. Krampen ger med sig och jag ska försöka komma ihåg att köpa resorb. Det borde funka lika bra. Sen ska jag komma ihåg att ta det förebyggande efter jag varit ute på strapatser. 

Har sen svårt att somna och sätter mig istället framför datorn och gör klart 2:a kvartalet 2022. När jag kollar bilderna och jämför med vad jag publicerade på Fejan 2/5 verkar det som om jag hade dålig koll på kvartal och inkluderade april i det första. Som det kan bli. Kl halv 2 testar jag att försöka sova. 

Går sådär. När jag väl slumrat in väcks jag kl 5 av att det börjat regna. Slumrar några timmar innan jag hör att jag måste stänga fönstret för att det regnar in. Läser Nöd och död Den ryska ockupationen i norr 1809. Är inte särskilt trött trots de få timmarnas sömn.