Kategorier
Stockholm

Sofia kyrka

Har varit här förut, gillar vinklarna!

EM-fotbollen i går kväll, Frankrike var kul att se. Många kvicka och tekniska spelare. Lite segt att följa matchen på Svt 1 dock, där Sveriges match mot Nederländerna skulle ältas flera gånger utan att nåt nytt tillfördes. Kändes mest som ett sätt att fylla ut sändningstiden.

Måndag har det hunnit bli och covid skenar igen. Får se om USA återinför det där testet igen, som måste göras max 24 timmar innan avresa. Skulle vara skönt att slippa det.

Mer fotboll i kväll, Helsingborg mot Djurgården och England-Norge. Minns att jag kollat nåt tidigare damVM på hotellrummet i Berlin och herrVM-matchen 1998, England mot Argentina (Michael Owen), på puben Bruxelles i Dublin. Funderar på hur man visste när matcherna gick, innan Google och internet.