Kategorier
Stockholm

Abstrakt lucka

Försöker slå ihjäl tid innan EM-fotbollen. Det är sista omgången i grupperna och matcherna går samtidigt, det vill säga kl 21 för i kväll. Hittar en musikdokumentär från Nederländerna 1971, Stamping ground. En och en halvtimmes flummusik med grupper som Family, It´s a Beautiful Day, Dr John the Night Tripper, Country Joe, T. Rex, Byrds, The Flock, The Soft Machine. Ingen av dem spelade sina mer kända låtar i filmen. På slutet kom iallafall Jefferson Airplane med White rabbit, Santana med Jingo och till sist Pink Floyd och A Saucerful of Secrets. Många i publiken hade lustiga inhalatorer som de skickade mellan sig. Behövdes nog till musiken de bjöds på. Filmen var ett sämre försök att efterlikna Woodstock-diton som kom året innan.

2 svar på ”Abstrakt lucka”

Jag ser ju vad du skriver varje dag, flera gånger om dagen, och dina fina bilder. Men periodvis orkar jag inte svara för jag har fullt upp själv. Mitt liv är ditt, mitt mitt.

Stängt för kommentering.