Kategorier
Stockholm

Urbant stilleben

Två varianter av urbant stilleben, med och utan mänskligt inslag. Typiskt Matti-motiv, inte många andra skulle plåta det här, än mindre publicera.

Behöver bunkra livsmedel och hämta en försändelse med fotopapper så jag pinnar ner till Coop istället för att jaga pinnar i Saltis. Det senare kan bli på söndag. Eller måndag, eller whatever. Målet är dock att vara klar med pinnarna innan NYC-resan, och förutom Friska Nacka har jag ju Hitta Ut-kartans kontroller att söka upp.

Frankrike mot Belgien och alla trodde på en ny fransk överkörning. Den uteblev, jag tycker belgiskorna stod upp bra med ett snabbt passningsspel typ uppspel tillbakaspel, där det till sist föll på sista avgörande passningen och den individuella spelarkvaliteten i jämförelse med den franska motsvarigheten. Nästa spelaren i mitt all star team är för övrigt Frankrikes vänsterback Karchaoui. Bra defensivt och offensivt och med kvicka fötter. När man tror att hon fått bollen för långt ifrån sig hinner hon alltid tåa den vidare till rätt adress. Giulia Gwinn, Tysklands högerback är också klar i mitt lag. Sen får jag se när de bästa lagen hittills möter bättre motstånd.

Värmebölja i New York och dyr dollar, SAS hotas av konkurs. Stjärnorna står inte rätt just nu. 

%d bloggare gillar detta: