Kategorier
Stockholm

Memento mori

Läser vidare i Tiden second hand. Många tragiska människoöden från sovjettiden när grannar angav varandra och folk hamnade i sibiriska fångläger för ingenting, falskt anklagade för att vara utländska agenter. Utländska agenter funkar fortfarande som brottsanklagelse i Ryssland. Vittnen berättar om en massa brutalt mördande på liknande sätt som vi läser att ryssarna mördar i Ukraina. 

Inleder mitt medicinerande med två olika piller kl 8 på morgonen. Intressant att se hur snabbt, eller om, de funkar. Gårdagens piller hade ju ingen effekt alls.

Läser att Erdogan kommer med nya hot mot Sveriges NATO-ansökan. Jag tycker att Sverige ska hota med att dra tillbaka sin ansökan och låta övriga NATO-länder fixa det här med Erdogan.

Sverige får möta Belgien i kvartsfinalen. Island låg bäst till att gå dit före gårdagens match mot Frankrike. Isländskorna gör en tapper match, sliter hårt mot ett Frankrike som inte ställer upp med bästa laget. De sliter sig till 1-1 men det räcker inte. Men man måste älska deras hjärta. Belgien vet jag just inget om, tror inte jag sett dem spela.

2 svar på ”Memento mori”

Stängt för kommentering.

%d