Kategorier
Stockholm

No Sun in Liverpool

Gatukonst

Frankrike mot Nederländerna. Frankrike borde gjort både ett och två mål i första halvlek och stängt matchen. I andra var Nederländerna väl så bra som fransyskorna ute på plan. Daphne Van Domselaar, Nederländernas målvakt, var riktigt bra. Inhopparen Bacha tog sitt Frankrike in i matchen igen med sin snabbhet och energi. En rätt dömd fransk straff avgör i förlängningen och till sist är det ändå det bästa laget som går vidare. Medan Nederländerna sällar sig till lagen som gjort en styv insats men där spetsen framför mål saknades. 

Liverpool vs skittidningen the Sun och engelska fotbollsförbundet.

Läser i Aftonbladet om kaffekoppar med högt värde, hittar Gustavsbergs Tahiti, designade av Stig Lindberg, i skåpet. På Tradera ville nån ha 13 500:- för två koppar, ingen hade nappat. Fem koppar på Auktionnet gick för 26 loppor i våras. 12 koppar/fat gick för 12 000:- på Auktionsverket. Jag har två stycken. 

2 svar på ”No Sun in Liverpool”

Stängt för kommentering.

%d