Kategorier
Stockholm

Vem f-n är Conrad?!

Kör min kameragoogling. Hittar conrad.se vars pris är högt, 5 990:-, Fotokungen tar 3890:-, Scandinavian Photo en hundring mer. Det intressanta med Conrads sida är ”Leverans inom fyra veckor.” Bluff, eller …? Jag menar, vem f-an är Conrad?!

Efter sju timmars sömn kommer gårdagens fotbollsdebacle tillbaka och spökar. ”Sverige utslaget ur EM efter dubbla målvaktstavlor” är en rubrik i Aftonbladet. Tavlorna gav 0-3 och 0-4, det var kört redan efter 0-2. En annan tavla var kanske att ha Hanna Glas som vänsterback, hennes markeringsmiss ledde till Englands ledningsmål och det var från vänstra hörnet av straffområdet som 0-2 kom, även om det inte är givet att markeringen av högerback Bronze var Hannas uppgift.VM i Australien nästa år, ut med det gamla, in med det nya.

%d