Kategorier
Stockholm

Ridå

Ägnar allt mer tid åt New York-resan och vad vi ska göra där. Försöker lägga upp förslag till ett dagsschema. Nåt ska man ju sysselsätta sig med samtidigt som jag vill ta mitt ansvar som guide.

Är bra sugen på att börja packa redan nu, typ sex veckor innan. Har att komplettera med några få objekt, som till exempel en ny New York-karta.

På Insta i morse: keanu_reeves71004 följer dig. Kollar och mycket riktigt är där den Keanu Reeves. Men jag följer inte tillbaka, är inte intresserad av att se bilder på honom.

2 svar på ”Ridå”

Förstår att ni kommer besöka Guggenheim. Ett tips i all välmening är att spana in SVT play där det nu ligger en jäkligt intressant dokumentär om arkitekten bakom museet, Frank Lloyd Wright. /D

Kollade just MoMas och Guggenheims program, missar Kandinsky på den senare, om jag minns rätt. Annars var det kanske inte så mycket som lockade. Mitt sällskap är inte särskilt konstintresserat så jag kanske får begränsa mig till Whitney, Fotografiska och ICP. Dokumentären om Frank Lloyd Wright ska jag försöka komma ihåg att se. Tack för tipset!

Stängt för kommentering.