Kategorier
Stockholm

Bwana Dik´s cat

Den svarta katten Snorre kollar läget.

Kollar Community shield Liverpool-Man C på lördagskvällen, skönt med engelsk fotboll igen. Det är väl den minst prestigefyllda titeln att ta hem, viktigare är att spöa främsta konkurrenten om ligatiteln. Vilket var vad Liverpool gjorde. Kollar med ett kvarts öga på tyska Supercupmatchen mellan Bayern och Leipzig. Leipzig sades före matchen vara en allvarlig konkurrent till Bayern om den tyska ligatiteln. I halvtid står det 3-0 till Bayern, så var det med den saken (5-3 till sist).

Ser att ett par vänner och bekanta gillat Svenska Epoch Times på Fejan. ”Svenska Epoch Times är en politiskt oberoende traditionell tidning med universella värderingar. Vi tror på klassisk objektiv nyhetsjournalistik och människors förmåga att dra egna slutsatser.” En googling bort läser jag ”The Epoch Times is a far-right international multi-language newspaper and media company affiliated with the Falun Gong new religious movement.” Extremhöger plus religion, jag drar mina egna slutsatser. Hittar deras emblem: