Kategorier
Stockholm

Jul i augusti

Rena julafton! Fast jag får ju betala julklapparna själv. Paul McCartney-boken Texterna: Ett självporträtt, mitt liv i 154 sånger är en fet historia i två band, A-K och L-Z, a´3 cm tjocka. Kameran är istället liten och nätt men känns ändå gedigen och inte plastig. Nu ska jag studera manualen medan batteriet laddar. Inte den mest utförliga kameramanualen direkt, visar det sig, tar en minut att läsa. Får utforska själv helt enkelt. 

Svarar på ett okänt nummer, det gör jag så gott som aldrig, men den här gången kunde det kanske vara en spekulant på soffan eller nåt. Nix, istället var det Johanna på Tre, som informerar om bolagets kampanj härute i och med att de bygger ut nätet. Innebärande att jag får en lägre månadskostnad och mera surf samtidigt som de tar och betalar det jag har kvar att betala på min mobil. Och de tre första månaderna gratis. Förbannat trevlig människa att snacka med så jag nappar.

Händelserikt utanför med full utryckning av räddningstjänsten med tre brandbilar, en ambulans och ett sjukvårdsledningsfordon samt en polisbil. De tog sig in i en lägenhet i huset bredvid men det verkade inte vara så allvarligt. Det luktade lite men ingen rök, så min gissning var att nån larmat efter att ha hört en brandvarnare. Precis som i mitt hus för ett tag sen.

2 svar på ”Jul i augusti”

Grattis, full pott. En ensam man hade satt på stekpannan, och satte sedan på sig hörlurarna och glömde allt annat. Han hade inte öppnat så man fick slå in dörren. Sa närmaste grannen Elin.

Lätt hänt. Sällan jag kör med hörlurar. Men det är sällan jag sitter vid spisen och väntar tills stekpannan ska bli varm.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: