Kategorier
Stockholm

Korset vid Lokattstrappan

Gillar alla olika ytor och ytstrukturer i olika färger och av olika material. Plus korset och taggtråden. Såg det från bussen och gick tillbaka för att göra bilden.

Blir nog en innedag detta, är inte så förtjust i värme och jag kommer ändå få min beskärda del av det i helgen som kommer.

Ringer Nordea om ärendet med New York passet. Det går inte att få tillbaka pengarna med mindre än att jag polisanmäler företaget för bedrägeri, vilket Nordea tillhandahåller blanketter för. Går istället in och begär en refund, vilket passutfärdaren erbjuder. När jag ser att jag fått tillbaka pengarna gör jag ett nytt försök. Då via appen. Testar sen två andra kanaler att meddela sig med dem på. Får vänta på svar till efter kl 15 – och förmodligen resten av livet.

Sen får jag problem med att komma in på mitt Instagramkonto. De skickar en verifieringskod som aldrig kommer till min mejl (känns det igen?), men när jag ändrar till telefon kommer ett meddelande istället. Lurt ändå!

2 svar på ”Korset vid Lokattstrappan”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: