Kategorier
Stockholm

Solbad So bad

Lagom är bäst, även när det gäller solbad. Hoppas de har solskydd med skapligt hög faktor. För egen del börjar söndagens kräftröda ansiktsnyans kanske blekna lite. I NYC gäller solskydd, har köpt solskyddsfaktor 50.

Börjar gallra bland alla böcker. En hel del är ju morsans gamla och inget jag kommer att läsa. Det som var intressant i den högen läste jag medan jag bodde med föräldrarna. Typ deckare av Mary Stewart, Alistair MacLean, Bo Baldersson, Maria Lang, Desmond Bagley med flera. Vet inte om jag orkar lägga upp dem i appen Bookis eller om de direktdumpas.

Dags att plocka upp Paul McCartney-boken. Beatleslåtarna kan jag ju fortfarande, men Palles låtar med Wings kan jag bara några få av. Stor igenkänning för det mesta och intressant att läsa hur låtarna kom till.