Kategorier
Stockholm

Igelkott, någon?

Semesterkameran, zoomat och croppat. Håller hyfsat, är ingen skärpefanatiker.

Djurgården! Jäklar!

Väntar på sms om att det går att boka tid för femte sprutan. Det ska komma i dagarna. Sen ska jag hålla koll på valutakurserna och köpa dollar när det är som billigast, om det nu inträffar.

I dag börjar skolan igen för mina gamla elever, hoppas allt är bra med dem.

8 506 följare på Tumblr, en bråkdel av dem gillar mina bilder. Ändå får jag fler lajks här än nån annanstans. Skulle behöva plåta en igelkott eller nåt för att få flera lajks. Är det nån som kan låna ut en?

Ska försöka skramla ihop energi för ett eller flera besök på Stockholms kulturfestival som pågår sen i går och till och med söndag.

Kollar mina filmkanaler på teve, hittar just inget jag vill se. Film var bättre förr. Tycker dagens filmutbud liknar de simpla äventyrsböcker jag står i begrepp att slänga. Borde kanske testa att koppla min gamla videospelare till teven och kolla mina sparade videofilmer från anno dazumal. Scart-HDMI-kabel är det som behövs, om inte videospelaren har beckat igen förstås.

https://thewolvesatnight.tumblr.com/post/692637559895015424/embed