Kategorier
Stockholm

Avsmak

Läsvärt i DN: ”Sommaren har präglats av oroväckande rapporter om skogsbränder och vattenbrist, men också av extrema politiska utspel. Jag har aldrig känt en sådan avsmak för svensk politik.”

”De kriminalpolitiska dumheterna duggar tätt och jag hör ingen skillnad på M, SD, S och KD. Kalla fakta avslöjar att samtliga dessa partier, och även L, är beredda att trixa med eller bryta mot lagen för att kunna ta emot privata donationer.

Vore den här valrörelsen en roman, skulle man tro att den handlade om en diktatur i vardande.”

Åsa Lindeborg Aftonbladet 19/8 2022

Rensar mina bokhyllor men hamnar i ett läge där jag inte riktigt förmår mig att bara dumpa rubbet. Dessvärre tror jag inte att nån annan vill ha böckerna, så jag blir väl tvungen till sist. Men jag får en tom hylla att ha mina kameror på – och en skinnfåtölj full med böcker.

I dag hoppas jag på sms angående femte sprutan, får se om det kommer. Hoppas också på remiss till urologen, borde fått remissen till EKG men den har jag inte sett skymten av.