Kategorier
Stockholm

JELLY ÄLSKAR RAZZ1

Funderar på hur jag ska hitta till urologen i morgon. Förhoppningsvis kommer det ett SMS annars har jag ingen aning. Gamla Karolinska, tyckte jag telefonkvinnan sa. Och hon nämnde nåt om ett SMS också. Kollar lite på nätet, Eugeniavägen 3. Tyckte hon sa nån gatuadress med nummer 22. Vi får väl se.

Hitta till urologen i morgon, hitta i urskogen i dag. Återupptar min pinnjakt nu när vädret är lite gynnsammare, molnigt och runt 20°. Prognosen hotar med regn, det kom några få droppar när jag var på väg hem. Hade vissa problem med en av de lätta pinnarna. Den skulle finnas vid en sten och när jag såg en sten i rätt riktning trodde jag att det var den. Det var det inte, vilket jag såg när jag kollade lite mer noga på kartan. Nybörjarmisstag, är kanske lite rostig. 11 105 steg.

2 svar på ”JELLY ÄLSKAR RAZZ1”

Konstigt? Verkligen jättekonstigt! Har du inte Landstingets app? Allt bokat står där! Du har väl ett personnummer?

Jag har appen Alltid öppet och där står besöket på vårdcentralen men inte urologtiden. Underligt! Får ringa i morgonbitti eller nåt.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: