Kategorier
Stockholm

Ur (-olog-)kul dag

Knallar upp till Karolinska från Odenplan. Kommer in tio minuter tidigare och ut efter en knapp kvart. Det är ungefär så kul som jag föreställt mig. Urologen hittar nånting som föranleder senare magnetröntgen och nåt mer efter det. Ligga still i 40 minuter. 

Kl 15 har jag tid hos min läkare på Boo VC igen. Vi ska testa att byta en av tabletterna, men när jamska hämta ut den på apoteket är den restid och kommer i september. Bara att köra vidare med de piller jag har.

Knallar till bibblan i avsikt att förtidsrösta men där behöver de omorganisera och när jag kommer tillbaka efter besök på Coop är det kö, för lång för att jag ska vilja stå i den. Går hem och käkar, diskar och tvättar.

2 svar på ”Ur (-olog-)kul dag”

Tjena Matti! De låter lite oroväckande ang, vad urologen kan spanat in. De är ju inte direkt vad man vill få för besked. Speciellt inför eran NY resa. Ser fram emot spännande bilder framöver.

Man får invänta vad magnetröntgen visar. New York hinner jag med, och utställningen i februari också. Hoppas inte för mycket på bilderna från NYC, svårt komma åt att fota när man inte är solo.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: