Kategorier
Stockholm

Ljusglimt i mörkret

Den här bilden är jag fruktansvärt nöjd med. Ger max tio lajks på Fejan och Insta, but what do I care, 25 notes på Tumblr hittills.

Återigen trassel med att logga in på bloggen. Kollar webbhotellets hemsida, inga problem synes där. Kan vara svajigt nätverk, när jag ligger i bingen och kollar i mobilen får jag ideliga meddelanden om att uppkopplingen kommer och går. ”Du är för närvarande offline” respektive ”Din internet anslutning har återupprättats.” Har pratat med Telenor, som påstår att det är fel på min utrustning.

Bra att ha gott om tid på sig för packning. Nu är det bara enstaka prylar som ska ner i, eller ut ur, väskorna. För nån månad sen stuvade jag undan ett gäng glasögonfodral som jag skulle behöva nu. Får se om jag hinner leta fram dem. Det är tammesjutton bättre att låta grejer ligga framme och skräpa istället för att städa undan dem så man aldrig hittar dem igen. Lustigt nog så behöver jag bara skriva det för att hitta dem på första försöket.

Två fotbollsmatcher ska kollas, Sirius-Djurgår´n och Man Utd – Arsenal.