Kategorier
Stockholm

Hangarfartyg och sköldpaddor

Knallar ner till Hudson river och kollar hangarfartyget Intrepid innan vi kollar andra flytetyg i form av sköldpaddor i Central park.

Går förbi Imagine, John Lennon-minnet. Lämnar parken och går förbi Rump tower. Letar oss ner till Svenska kyrkan för en kaffe och en kanelbulle. Svenska varor på hyllorna i det tillfälliga kafeet: Oboy, knäckebröd, nyponsoppa, fiskbullar, läkerol, mariekex. 410 gr lingonsylt 410 gr á $8 , $10 för en påse geléhallon. Svenska kyrkans utsände Fabian bjuder på påtår innan vi går och berättar hur kyrkan skurit ner på personal under pandemin och att renovering pågår. Vid Times Square surrar mobilen till och vi kan se att Djurgården slagit Molde med 3-2. ”You gotta fight for your right to party”, festar med varsin öl på Joyce. Silkeborg mot West Ham på pub-teven. Öl och fotboll är aldrig fel.

Tillbaka på rummet scannar jag kompisens medicinska dokument och försöker mejla dem till SOS international. Vet inte om det gick.

2 svar på ”Hangarfartyg och sköldpaddor”

Stängt för kommentering.