Kategorier
Stockholm

Dju, Dju, Dju…

…går, går, går… …den, den, den!

Tittar till Bengt Hansons fina utställning av gatufoto på Galleri Fotografi. Bengt har gått hem en halvtimme tidigare och jag får en pratstund med galleristen Berndt istället. Får ett visitkort och en inbjudan att ställa ut. 

Åker till Tele 2, träffar en gammal elev och jag vet inte vad som var störst, hans leende eller kramen. 

Tar en fika, har inte hört av mina fotbollskamrater, sannolikt beroende på att jag tillfälligt är utan abonnemang. Globens wifi funkar därför inte heller. Knallar fram och tillbaka utan att hitta dem. Får på så vis ihop över 8 000 steg redan före matchen. Mer poliser än vanligt, hoppas huliganerna håller sig lugna. Lasse Ohly knallar förbi. Huliganer kastar bengaler på varandra redan före matchen. Ständigt dessa män! Djurgården vinner med klara 3-0, inte mycket att bråka om.