Kategorier
Stockholm

Lip service

Dags för en rip igen!

Läser en lång intervju med Thåström i DN. Thåström som bosatt sig i Berlin söder om stadsdelen Mitte, och har sin studio ”i ett av Berlins mest trafikerade kvarter.”

Fantiserar om att stöta på honom i Berlin och fråga om han hänger med pop ett glas vin. Då skulle jag fråga honom hur det kommer sig att han blev djurgårdare (enligt intervjun var han duktig i fotboll och ishockey som ung), vad han tänker om Berlin ( jag tänker på den aura som omger Berlin, Bowie och Iggy, Eno, Nick Cave med flera) och om han gillar att kolla på fåglar (han säger i intervjun att han ”gärna hade åkt till Pyrenéerna och kollat på fåglar nu”). 

Har träffat honom en gång, i samband med en boksignering på Rönnels. Jag sa, medan han signerade mitt ex av hans texter, ”och så håller vi tummarna för att Djurgården vinner allsvenskan.” Då reste han sig upp och skakade hand med mig. Han skulle säkert känna igen mig – not.

4 svar på ”Lip service”

Pyreneerna … minnen väcks till liv. Fick mina första kryss på bl.a. Murkrypare och Lammgam vid ett besök där för några år sedan. /D

Stängt för kommentering.