Kategorier
Stockholm

”Han älskar sitt land”

Det är första gången i mitt liv som jag iscensätter en bild från en dröm. Första gången jag tar morfin också och det hänger ihop. Just den här bilden var så tydlig men har ingen relevans till vad jag drömde för övrigt. Tråden är viktig i sammanhanget. Texten, var kommer den ifrån?

Fortfarande ett vrak själv, kollar jag nu ett föredrag om vrak ute i Waxholm, sänkta för att skydda huvudstaden. Mycket intressant!

6 svar på ””Han älskar sitt land””

Då kollade du och jag på samma föreläsning om vraken utanför Vaxholm osv, kl 13 idag. Jag gillar. Såg även förr veckan.
Ja morfin, min syster hade sepsis och hon flög över Afrika och Scottland. Hon låg länge med morfin intravenöst på Akkis i Uppsala. Hjälper men är jobbigt, du är snart ur det.

Vet ju inte hur ont jag haft om jag inte tagit morfinkapslarna. Vet bara att det gjorde förbaskat ont i axeln när jag la mig i sängen första kvällen hemma efter operationen. Tar sista morfinet i kväll.

Du verkar ju haft en väldig ordning i drömmen med en precis mittlinje… Ambivalens mellan känslan att bara ha jävligt ont och ändå vara väldigt tacksam för vår fantastiska sjukvård? Och du är säker på att tråden inte var röd? Avundas dig att du kommer ihåg dina drömmar – händer aldrig mig.

Har ingen som helst tolkning av den här drömbilden. Det är ytterst sällan som jag fattar varifrån mina drömmar kommer. Typiskt för mina ”morfindrömmar” har varit växlingen mellan två ”miljöer” eller sammanhang där jag bytt fram och tillbaka genom att att ändra sovställning. Hade en natt när det räckte med att vrida på huvudet från vänster till höger, på av på av, typ.

Stängt för kommentering.