Kategorier
Stockholm

…blåa ränder…

…dom går aldrig ur! 

Blåa ränder både här och där.

På tal om Punctum och deras priser på sina fotografier, så satt det röda prickar under flera verk. Så, antingen sälja flera för en relativt billig peng eller färre dyrare. Vi får se om jag justerar mina priser neråt eller om jag fortsätter visa att jag värderar min konst högt. Och kanske inte säljer nåt alls.

Djurgårn-Häcken i går kväll, vilken match DIF gör! 17-årige Lucas Bergwall gör sin första allsvenska start och är bäst på plan. Jag hoppades att han skulle få starta och han motsvarade verkligen alla mina förväntningar. Sen vinner Djurgårn på en feldömd straff, men ibland får man domslut med sig, ibland går de en emot. 

Ett svar på ”…blåa ränder…”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: