Kategorier
Stockholm

Ulale kahle

NortonVPN fortsätter att förfölja mig med uppmaningar att förnya prenumerationen som jag sa upp för över en månad sen. Nu kommer det upp en ruta där jag kan avregistrera Norton, men med texten att det inte räcker utan jag måste in på hemsidan och fixa. Sen vill Norton att jag ska ladda ner ett program som tar bort det och sen behöver jag starta om. Efter omstart kommer jag inte ut på nätet och som senast är det Norton som spökar. När jag tar bort det, för andra gången, funkar allt utom att komma in på bloggen. Istället får jag upp följande:
Due to protection of web servers from repeated attacks, we were forced to restrict access to administrative interface of web pages to selected countries. If you are currently in a foreign country, please sign in to WebAdmin, proceed to your domain management and disable this GeoIP filter in CMS section.
Men jag är inte i ett foreign country! Mejlar supporten. Kopplar bort VPN och då kommer jag in igen.

Ett svar på ”Ulale kahle”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: