Kategorier
Stockholm

La Ronda

Isen har lagt sig över Sarvträsks vattenspegel. Nu är det allvar!

Beundrar Eric Magassas fina collage på Slussen T innan tuben rullar in. Black week-shoppar sen på Kreatima innan jag tar itu med gallerirundan. Ukrainska småtjejer på tuben och är som småtjejer är mest. 

Eric Magassa.
Eric Magassa.

Galleri Fotografi först ut, och Bengt Hanssons superba gatufoto. Snackar med Mackan och Jimmy D., Göran W. och Per-Erik Å. är där.

Fotoantikvariatet och JH Engström nästa, Kontrast-Mia, Cato och Eppe är där. Avslutar med 25 minuters väntan på Falaffel-baren i väntan på Joakim Kocjancics vernissage. Fina bilder det också, fint hängt på ena väggen, tajtare på den andra. Ett gäng unga fransyskor avslutar under tiden sin falaffellunch. Surrar med Cato och bjuds på en mugg lemonad och en kopp kaffe av utställningens curator Ulla Tillgren.

Strax efter kl 15 kommer fotograf Joakim och utställningen öppnas. Curator berättar att det har ställts ut bilder här i tio år. Hon får min instaadress så det dyker kanske upp en blänkare inför nästa utställning.

Busschauffören annonserar nästa hållplats Londonviadukten på finska, sen på svenska. 

Så har man odlat sitt fotografiska nätverk. 

4 svar på ”La Ronda”

Tjena Matti. Var för tidig för att träffa på dig på Galleri Fotografi, med Bengt Hanssons grymma gatufoton. Knallade vidare till CCF och kikade. De var flera foton som tilltalade mig. När jag klev in trodde jag att de var din bild i blickfånget. Men de var Pontus Reuterswärd– Ser sedan din bild från bangården (kändes lättare att skriva än ….gården:) En annan bild som jag fastnade för var Martha Ander – sun sun sun.
/Sven

Ja, jag tog en shoppingtur in till city först. CFF-bilderna du nämner är ju mina favoriter också, just för att jag skulle kunna ha gjort dem.

Stängt för kommentering.