Kategorier
Stockholm

Modds

Kall vinterdag denna, som det ska vara. Åker över Danviksbron där det gapar ett stort hål efter den äldsta bron. Den lyftes bort för några veckor sen och återstår i ny skepnad med samma utseende (?) om ett par tre år eller nåt.

ART MARKET.

Utanför Sjöhistoriska är det cirka tio personers kö in till Baltiska julmarknaden men det gick snabbt, jag kom in efter nån minut. Mest hantverk vad jag kunde se, såg inte mycket ätbart i vimlet. Så snabbt ut igen. Kön har nu växt till cirka 50-60 personer. Hinner precis med 69:an tillbaka.

Inne på Art Market är det en himla blandning. Några konstnärer satt och målade live vid sina bord.

Art Market så, och efter en rundvandring hittar jag Rickard Falk, som jag inte sett på länge. Kul att få snacka bort en stund med en fellow artist. Han säljer handgjorda skiss- och anteckningsböcker samt egna foton.

Flänger vidare till Zinken. Mackan kommer skäggande när jag kliver av, ska plåta hockey på Mälarhöjdens IP. 

Göran Wingstrand utanför Galleri Fotografi.

Fotoloppis på Snickeriet, en massa analogt krafs. Morsar på Göran Wingstrand samt Mattia Marchi och Micke Borg. Knallar Horns mot Slussen och hamnar på ett verissage på Killgissa, fina akvareller från Slussens tunnlar av bl a Ulf Jernelo.

Ulf Jernelo.

Vernissage även på Galleri Fotografi, Sahar Rasaye, och på Galleri Bellman, Håkan Bystedt på den senare.

Håkan Bystedt.

Ett gott dagsverke i modden, är egentligen rocker men i dag var jag modds. 

2 svar på ”Modds”

Stängt för kommentering.