Kategorier
Stockholm

När man ser rött

Den röda färgklicken och det diffusa ljusinsläppet.

En kompis från förr disputerar i dag ute i en hörsal på Universitetet. Fick en inbjudan dels till den och dels till festiviteter på kvällen, den senare á 450:-. Har inte svarat över huvudtaget men tänker dyka upp på disputationen, festligheterna hoppar jag. Vi har inte haft kontakt på tio år så det känns inte så angeläget att lägga pengar på. Tar med mig kamerorna för att eventuellt göra bilder i en ny miljö. Inte på disputationen utan i universitetsområdet.

Plusgrader, förjävligt! Får se vad jag väljer för skodon, bör kanske köra dubbat men det blir så jobbigt inomhus.

Tumblr jävlas! Kan inte se bilderna utan jag får gissa. När jag sen klistrar in dem här syns de igen. Hade väl inte tänkt mig Robban till det här inlägget, men det får gå.