Kategorier
Stockholm

Ut med 2023

Vi passerade Zinkensdamms IP under vår stadsvandring häromsistens och jag passade på att göra några texturstudier.

Äntligen nyårsafton och ett avslut på 2023, ett anno horribilis om man kikar tillbaka på det, vilket jag bara gör med ett kvickt ögonkast. 2024 lovar mer, åtminstone på förhand.

Med andra ord dags för nya och nygamla nyårslöften och -föresatser att bryta under 2024. Lättast att hålla är de löften du håller för dig själv, läser jag nånstans. Hm, trodde det var tvärtom, att offentliggörandet sätter press på en att gå iland med det. Får väl göra både och. Följande nyårslöften är publika: motionera mera, typ fotografera, Friska Nacka-orientera och fågelskåda, lära nytt genom att kolla kurser på till exempel Moderskeppet. Följande löften håller jag privat:     och     .

2 svar på ”Ut med 2023”

Som sagt slut på ”anno horribilis”. Filosofin kursen var ändå bra och 43 nya kompisar och Strindbergssällskapet ska jag aldrig sluta vara med i. Och du slutar aldrig fota och gå på gallerier. Nu blir det nytt!

Stängt för kommentering.