Kategorier
Stockholm

Wifi-katastrof

Helt plötsligt har jag ingen internetanslutning. Vad är det för skit! Konstigt nog får jag diverse notifikationer när folk gillat nån bild men det går inte att se sidan. Men jag behöver bara diska för att det ska vara tillbaka. Får lägga det knepet på minnet. Det fortsätter sen att trassla men på en lägre nivå.

Ger mig ut på de vita, kylslagna vidderna. Det är plogat och även sandat. Kors i taket! Det blåser kallt och ansiktet piskas av pyttesmå snökorn.

I postboxen finner jag lokaltidningen och där har jag korsord och sudoku att lösa.

Har alldeles för länge skämt bort er med begripliga bilder. Därför ett par knäpp(t)a från i dag.

2 svar på ”Wifi-katastrof”

Va när kom lokaltidningen. OK igår. Jag har redan löst korsordet. Diska bara som ordnar det sig med Wifi!

Ingen aning om den kom i går eller i dag. Varken korsordet eller sudokun var svåra, tyvärr. Vill minnas att Nacka Värmdö-postens sudoku är knepigare.

Stängt för kommentering.