Kategorier
Stockholm

Vinterkomposition

Det svarta och det vita plus skivorna! En Mattikomposition.

Inget vettigt gjort så här långt in på fredagen den 26:e. Men vem har sagt att man behöver göra nåt vettigt varenda dag? Är man van att göra nåt vettigt varje dag, blir det snart vanvettigt.

Friends Arena i Solna byter i sommar namn till Strawberry Arena. Tele2 Arena kan snart också stå inför ett namnbyte, vad jag förstår går avtalet med Tele2 snart ut. Då föreslår jag Banana Arena. Då kan Bananarama stå för pausmusiken.

Tänker rätt ofta på New York, vad jag vill fota. Vilket är svårt att veta på förhand, när jag har så många bilder redan som jag vill visa, och när jag behöver rata en massa. Stan har ju ett gäng hamburgerhak varav jag besökt ett, Five Guys. Läser att Five Guys söker ”attraktiva lokaler” i Stockholm, Göteborg och Malmö och kan öppna sina första restauranger i Sverige redan under 2024. I Göteborg kanske det blir Five GAIS efter att det anrika götetgänget tagit steget tillbaka upp i Allsvenskan.

2 svar på ”Vinterkomposition”

Stängt för kommentering.