Kategorier
Stockholm

Kebab i snöstorm

Här har jag just avslutat min fotoexpedition i snöstormen och står och väntar på bussen. Gillade vänstersidans olika detaljer och väntade sen in en person.

Har en dialog med epsonsupporten angående min skrivares ovilja att utföra begärda arbetsuppgifter. Den fixar att skriva ut på vanligt simpelt kopieringspapper. Får iallafall lite grejer angående drivrutiner som jag testar. Följer instruktionerna för att ersätta drivrutin 3.0 men när jag kollar är det fortfarande 3.0.

Behöver skriva in adressen för första natten i New York på SAS-biljetten, inte bokstavligen men SAS vill ha de uppgifterna. Å USA:s border control´s räkning, antar jag.

Satt till kl 01 med de återfunna bilderna. Lightroom har en massa tangentkommandon som jag inte kan, Rätt som det är kommer man åt nåt som man inte vet hur man ska återställa. Till exempel ansiktsigenkänning. Och vid nåt tillfälle, när jag gick genom en mapp, hade jag plötsligt alla bilderna tagna vid fototillfället och plötsligt igen hade jag bara de jag valt ut vid den ursprungliga redigeringen.

2 svar på ”Kebab i snöstorm”

Stängt för kommentering.