Kategorier
Stockholm

Ensam tillsammans i snön

Knallar ner till bussen med tio minuters marginal bara för att se den susa förbi två minuter för tidigt. Vanligare är att den är två minuter sen. Har ingen tid att passa så jag tar den långsammare 471:an istället.

Går från Slussen med snöstormen rakt i nyllet in mot city. Trotsar kylan och gör ett gäng bilder på vägen. Men stelfrusna fingrar är det skönt att komma in på fotobutiken. Gör mina inköp och vänder åter mot Slussen/Medis.

Tittar in på Galleri Magnus Karlsson och utställningen Mamma Andersson/Efter Hill.

Mamma Andersson – Ensam tillsammans.
Jeff Olsson – Den vänliga katten.

Med snön i ryggen är det inte lika kallt, däremot är det slirigt. Det blir några bilder även på tillbakavägen.

Den här är ännu godare, säger en liten som fångar snöflingor med tungan. Götgatsbacken upp och sen ner. Min buss hinner komma till hållplatsen innan jag hinner dit men jag kommer med utan att behöva förta mig.

Strax börjar hockeyn men jag fortsätter vid datorn. Har inte nerver för Djurgår´n mot Mora. Ska kolla vad det står när jag är färdig med bilderna. Ser det bra ut sätter jag på teven, ser det illa ut blir det fotboll istället.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.