Kategorier
Stockholm

Lost items

Allsvenskan är igång igen efter uppehållet och Irma Helin Zibanejad är tillbaka efter barnledighet. Vet inte vilket jag tycker mest om. VAR vill vi inte ha i svensk fotboll, oavsett vad. Tror det var AIK som fick ett mål felaktigt avblåst för offside, i Djurgårdens bortamatch mot Norrköping borde hemmalaget haft en straff och kanske gjort 1-0. Djurgårn´s första mål kanske VAR hade hittat en offside i. Djurgårdens Sabovic hade ett gult kort redan när han liggande viftar/slår med handen mot en hemmaspelare. VAR hade kanske hade hittat en gult kort till lika med utvisning. Istället är det Sabo som gör 3-1 och säkrar tre poäng för DIF. En får tacka.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.