Kategorier
Berlin Stockholm

Fjäderdroppar

Semifinal Nederländerna-England och SVT-studion. I förrgår med TV4 fick jag svar på mina frågor, i går kväll gick gick jag till sängs med en obesvarad undring. Situationen som ledde till Englands straff föregicks av en hands på Saka och enligt domar-Jonas i studion skulle straffen tagits bort. Så blev det inte. Drar mig till minnes en annan handssituation, tror det var i en match Belgien spelade, som ledde till att ett mål underkändes. Den handssituationen var både i tid och avstånd långt från målet. Men då fanns ett chip i bollen och nån ”mekometer”, typ, som med en kurva på en skärm visade att det var hands. Var fanns ”mekometern” den här gången?

2 svar på ”Fjäderdroppar”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.