Kategorier
Stockholm

Dagens bagateller

Har lagt ett sportlovsschema som tillåter mig att fotografera på hemvägen, i mån av håg. Det blir naturligtvis inga höjdare utan blott små bagateller.

”Sockenplan, tre minuter”, var främst ute efter den mörka speglingen till höger.

Typisk resenär, ständigt antingen uppkopplad eller med musik i öronen. Men vackert inramad av de blå sätena.

”Kvarlämnad”. Här är det färgen, ljuset, på fönsterkarmarna och den påhittade storyn att två skåpbilar och två personer lämnar platsen, en tredje person blir kvarlämnad.

Lite djuriskt med ett stort gap och två stora viftande elefantöron.

Killen i hatt var huvudmotivet men det är några där bakom som håller koll på fotografen.

En till som har koll.

Och inte har jag mycket att skriva om heller.

6 svar på ”Dagens bagateller”

Ööhhh… hur länge till innan det blir ordning på dom förvrängda bilderna? Knappast ditt fel, men finns det något man kan göra? Det är synd o skam på dels bilderna, dels allt jobb du lägger ner.
/tim

Det hade jag också undrat. Men åtminstone Claes sa samma för några dagar sen, så jag har utgått från att felet inte ligger här. Mig stör det väldeliga eftersom jag tittar in dagligen och gläds åt väldigt mycket av det du visar och säger – samt din ihållenhet! Det blir lixom inte samma sak när bilderna är dubbelt så långa på höjden som dom borde vara… ,-)
/tim

Binerosupporten skriver: ”Det låter som något fel i hur wordpress visar bilderna, och om det uppstått efter senaste uppdateringen bör du vända dig till WordPress.org själva för att få mer ingående hjälp med deras programvara.” Så jag får väl göra det då.
Lena Eriksson verkar dock se bilderna korrekt… Tråkigt är det!
Såg där (wp-org) att en till hade liknande problem, webbläsarorienterat på så vis att bilderna visades korrekt i Firefox och Google Chrome, men inte i IE, vilket jag antar är vad du (och Sven) använder.

Här har du en till som upplever problemet. Synd på dina fina bilder. Jag tittar väl till din blogg ganska flitigt, men det bli liksom inte av att kommentera lika mycket som jag borde göra.
Annars verkar det vara den sista bilden som jag fastnade för.
/Sven

Okej, tråkigt värre! Jobbigt när det sker utan att man förstår varför och utan att man gjort något annorlunda än tidigare. Får se om jag lyckas hitta till worldpress.org -supporten och om jag begriper svaret sen.

Stängt för kommentering.