Kategorier
Stockholm

Den luringen gick jag på!

När jag kom hem i går kväll fann jag en lapp med texten ”Det är inget fel på din musiksmak, men ÄRLIGT kl. 03:00 på natten föredrar vi att sova!! Grannen”

Skrev ett argt svar och var på vippen att sätta upp det nere i porten. Som tur var gick jag inte ut i dag och hann istället läsa på nätet att det hela var en reklamkampanj från Rix FM.. Och det står mycket riktigt Rix FM längst ner på lappen. Kan trösta mig med att jag inte var den enda som blev lurad. Enligt GP.se ledde kampanjen till flera grannfejder och många ilskna kommentarer finns att läsa på radiokanalens hemsida, tillsammans med en ursäkt för kampanjen.

2 svar på ”Den luringen gick jag på!”

Jag såg just rubrikerna på löpsedlarna när jag gick förbi Pressbyrån, men tänkte inte så mycket på det. Kul att du hör till de utvalda 😉 Själv fick jag ingen lapp…….
Rutigt och prickigt är dagens tema ser jag 🙂
Hälsar /Claes

Stängt för kommentering.