Kategorier
Stockholm

C´est la förbannade Soleil

En klar vintersol lyser upp mitt dåliga fotosamvete. But I got my mind set on other things, som att disk, tvätta, skriva veckobrev, städa, gå och handla och andra nöjen. A man´s got to do what a man´s got to do!

Hittar några tips inför Berlin, i tidningen FOTO:s senaste nummer. Gerry Johansson skriver: ”Förbered dig inte. Åk dit och se med egna ögon. Undvik sevärdheter. När du kommer hem inser du att det finns saker du har missat men du kommer att ha sett mer än någon annan.” Förväntar mig en massa fin street art och det stör samtidigt. Kan se mig själv stå och dokumentera alla graffitiväggar, och det lär ju ta tid.

Tagged-

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013

4 svar på ”C´est la förbannade Soleil”

Mitt tips: Ta med bra skor! Värsta väsen och lugna gator kan ligga så nära varandra att du egentligen bara behöver börja gå utan att åka till ett särskilt ställe.
Jag funderade också över om jag kunde ge bra tips. Men det enda jag kommer på är samma som ovan: Undvik sevärdheter. Om inte du själv är intresserad av Potsdamer Platz och Unter den Linden behöver du inte åka dit.
Nej, nu kan jag ändå inte låta bli! Måste tipsa om att Schöneberg är ganska turistglest! Dessutom ligga där den enda bion, Odeon, som uteslutande visar odubbade filmer. Du kanske har lust med annat en foto på kvällarna.
/Katja

Bra skor är alltid med! I Manchester var jag ute mellan kl 9 och 17. Ska kolla var Schöneberg ligger i förhållande till hotellet. I Köln har jag vid två tillfällen varit på bio och sett dels en James Bond-film, med Roger Moore som inte sa mer än att det gick att förstå på tyska, och ”Dödligt vapen” med desto mer snack som i stora delar var obegripligt. Tack så hemskt mycket, Katja!

Apropå dubbade filmer. Jag kan rekommendera westernfilmer med Clintan dubbade till Norska. Jag har aldrig haft så roligt……
En Klapperslang!! 🙂

Jag tror också på att helt enkelt flanera i Berlin, det är en stad som är lämpad för det.
Hälsar /Claes

Får se om jag hittar någon bio i Berlin som visar Clintan dubbad till norska 🙂
Det blir en guidad fototur i underjorden, sen blir det nog Kreutzberg. Ett par muséer lockar med modern konst och då de ligger en bit bort kan jag ju åka dit och gå tillbaka. Och gillar jag stan är det ju bara att åka dit igen.

Stängt för kommentering.