Kategorier
Stockholm

Nya julkalendern? Nej filmhösten!

I Aftonbladet Nöje:

Haschrökande tidsresenärer, livsäventyr och gubbeskapader.

Aha, nya julkalendern, tänker jag. Men det var den svenska filmhösten.

Åsså inlämningsuppgiften till Street Meet X. I kväll känns det som om jag inte ska skicka in nåt alls. Tror inte jag tog någon bild som jag kommer få någon positiv feedback på. Äh, vi får se.

girl-and-demolition-rubble

Funderar på att plåta lite med 5D mkIII:an till helgen, eller nåt. Ska i alla fall förbi planket och kolla, sen kanske förbi vernissagen på Galleri Kontrast.

http://ad024.tumblr.com/post/149097866184/secretcinema1-factory-budapest-hungary

2 svar på ”Nya julkalendern? Nej filmhösten!”

Nejdå, att få negativ feedback är ju inte så lätt i Sverige. 😉
Lite märkligt är det ju att se dina workshopbilder om man är van vid din stil. Men men, det är ju å andra sidan meningen med en workshop att göra någonting annorlunda än man brukar. Fast man vill ju inte backa heller och lära sig att cykla när man har moped-körkort. Då ska nästa steg ju vara mc.
Tycker nog bäst om den svart-vita bilden från Medborgarplatsen från ett tidigare inlägg.

Det är ju deras uppgift att rosa eller såga och det jag visade på plats ”höll inte”. Och det är ju inget mer med det, för det är ju svårt att plåta kanonbilder under ett tajt tidsschema, på platser man inte valt själv och med de uppgifter vi fick. Titta in i morgon får du kanske se vad jag till sist ändå (kanske) skickade in. Blir nog typ fyra närbilder och en mer vanlig Matti-bild. Annars vet jag nog vart jag vill med mitt fortsatta fotande. Hoppas bara att jag känner igen tillfällena när de dyker upp.

Stängt för kommentering.