Kategorier
Stockholm

Raka rör

Träningsvärk i sätesmuskulaturen efter promenader på glatt underlag. Lyckligtvis har jag undvikit närkontakt med nämnda underlag, oops, jinxade jag nu?

Kollegorna trillar dit i den ena diseasen efter den andra, själv knaprar jag treo och vet aldrig när jag är frisk eller sjuk.

Snart julledigt, då ska jag leta efter den bit sudd jag köpte till mina stiftpennor när det medhavda tog slut. Nån centimeter bör finnas kvar nånstans.

High Sierra vill min Mac att jag ska uppgradera till. Då brukar det bli problem med kringutrustning som scanner och skrivare. Så det kör vi på när jag skickat sista veckobrevet för terminen.

Sannfinländska riksdagsgruppen  har julfest samtidigt som alkohollagstiftningen förhandlades. Det blev rena fyllefesten. En medarbetare spydde i korridoren och fick tas till sjukhus för alkoholförgiftning, vice ordföranden blev så packad att han försökte tvångskyssa en riksdagskollega. Dagen efter lämnar han sin post. Om sånt pågår är det rätt att nån avgår. Raka rör efter raka helrör.

http://exislanegra.tumblr.com/post/168754847389/victormalonso-victormalonso-de-los-espacios

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

2 svar på ”Raka rör”

Sluta aldrig att skriva, det är ett nöje varje dag. Dock när julen närmar sig (lat. advenire/advent), blir svaren kort! Ha det bra, skönt att du verkar ha glömt bort foten. Den må vara bra nu!

Stängt för kommentering.