Kategorier
Stockholm

Beauty of Demolition

Försover mig, har glömt ställa alarmet på iPhonen. Visserligen är det bara tjugo minuter det handlar om men jag rusar genom duschen och i kläderna och är på väg på femton minuter och ikapp tidschemat.

Jag får bra motion i slussens nya trappor, 47 steg eller vad det nu är. Och det har gått bra ändå. Kaoset är mest visuellt så här långt. Men jag ger det å andra sidan femton minuter extra på morgonen. På köpet ser jag ett mystiskt instrument vid nya bussterminalen. Topcon, tycker jag mig läsa och en googling ger vid handen att det är ett planlaserinstrument. Säkert mer välstämt än min icke fådda köksmandolin.

Får en massa aviseringar angående mitt bokpaket och blir lite sur när det inte ligger i postboxen. Men i stället ligger det på hallmattan när jag kliver innanför dörren. Slussen – the Beauty of Demolition. Innan har jag hämtad ut den första av två böcker om stenar och mineral (Stenar i färg).  Pratade tidigare i veckan om flinta och stenåldern och i dag visar jag klassen en bok med bilder på stenyxor och annat av flinta som ingår i Historiska museets samlingar.

Nu får jag försöka lägga band på min bokutgivning. Åtminstone för några dagar. Men det ger så mycket att se sina foton i bokform.

https://soniacv70.tumblr.com/post/173579255017

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Beauty of Demolition”

Herregud va spännande, Slussen the Beauty of Demolition! Stenar i färg, den har jag nog i hyllan, får gå och titta. Men är det inte lördag idag, har du jobbat. Nävisst. Det ä bara fredag.

Stängt för kommentering.