Kategorier
Stockholm

I valet och kvalet #2

Har att fundera ut bästa metoden att ta bort en stor bläckfläck från min favoritskjorta. Alla tips på nätet utgår från att fläcken nyss hamnat på plagget men i mitt fatt har jag tvättat skjortan med en kulspetsficka i bröstfickan. Antar att det blir ett helt annat ballpen game då. Enklast är väl att anlita kemtvätten nere i centrum.

Kan väl inte påstå att jag ägnat nån tid åt valet, har inte kollat några valdebatter. Läser visserligen intressanta artiklar, som ekonomen Carl Hamiltons i DN häromdagen. Både alliansen och S-MP har haft chansen att göra avtryck i regeringsställning det senaste decenniet men skändligen misslyckats med annat än att demonstrera att det är makten framförallt. Därför är valkäbblet så förbannat larvigt. Och det värsta med det är att det driver folk i famnen på SD.

Hittade den här på Fejan, på tal om att inte veta vilket parti att rösta på.
Den här valaffischen passerar jag på väg till jobbet. Trycker den bär influenser, om än helt oavsiktligt, från presidentvalet i USA, då Trumpnisse trumpetade Jail her! med riktning Hillary Clinton. I det här fallet är det skuggan av ett solbelyst staket som ger ett ”galler” på valaffischen.

Sköna sensommareftermiddagar nu men svårt att klä sig när det tarvas jacka på morgonen och när du svettas i samma jacka på eftermiddagen. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”I valet och kvalet #2”

Har du testat Vanish på fläcken.Då går det bort på fläcken. Det är läskigt med valet! Hur många som ”drivs i famnen på SD”: Bra sagt. Men jag trodde inte att hälften av svenskarna var dumma i huvudet. Men det ligger nära till.

Ska testa vanish, bara det inte kostar skjortan! Valet, man vet kanske inte om folk röstar för SD eller mot t ex S? Menar att det kanske är en missnöjesyttring, där oviljan mot S är den stora frågan, vad SD säger i sitt partiprogram att de ska göra har man kanske inte kollat.

Helas! Det är missnöje som du säger, men man blir rädd. Läskigt att de inte tycker invandrare är svenskar och att de vill styra om kulturen, bland annat, Då skulle inte jag heller vara svensk, för vi är valloner i min släkt på båda sidor. Folk som röstar på dem är dumma i huvudet, det är vad jag tycker. Man måste ha en hjärna för att få rösta. Inge som kollar om man har det.

Tyvärr lär man inte kunna nå dem med argument. De håller sig inom sin egen åsiktsbubbla där de bara möte likasinnade. Övriga media kan ösa på med hur mycket argument mot SD, mot rasism, mot nazism etc som helst. De här människorna ser aldrig det.

Stängt för kommentering.