Cry wolf

Satan vad jag är less på all jävla spelreklam som poppar upp tammefan precis överallt! (Skönt att få svära av sig!) Förutom de ”stora” bolagen som Unibet och Bet364 så dyker det upp nya som Hajper, Snabbare och Video slots så fort man vill se en filmsnutt. Och de orsakar såna stora skador för individer och familjer. Förbjud!

Laddar oftast upp mina bilder på Flickr och petar in dem i de maximalt 60 grupper som tillåts. Men det är sällan de kommer upp i ens en fave per grupp. Så nedanstående bild är inte med i någon endaste grupp. Resultat: över 3600 tittar och 104 faves and still counting.

Absorption av mat i tarmen”. Otroligt vilka kioskvältare folk på bussen slukar under sin pendling.

Kolmården ska avliva alla sina vargar. Ålder och sviktande hälsa är orsaken. Men kanske anar de vargan list och slinker iväg.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Cry wolf”

  1. Är det din bild med bron? Ja, jag undrade varför Kolmården ska ha ihjäl sina vargar. Jag tänkte att de bara skulle köra utrotningshotade djur och vargen verkar finnas för många av tycker somliga. Vi har tagit död på 60 procent? av jordens ryggradsdjur sedan 70-talet. Det svindlar, vart är vi på väg?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.