Katarina visar åter tiden

Lägger alldeles för mycket tid åt att spela sudoku på mobilen. Efter en löst sudoku kommer reklam för en massa töntspel som ”Decorate your chocolate factory”, innan man får spela en ny runda.

På tal om spelbolag, det går ju att spela på nästan precis allt. Man skulle kanske satsa en peng på datumet för jordens undergång? Kan bli svårt att casha in vinsten förstås. Men ändå, vilken känsla att kunna ropa ”jag hade rätt!”.

Paul Simon, den ytterst begåvade musikern och halva Simon & Garfunkel, har skänkt 25 000 dollar tillFältbiologerna. Hyvens snubbe!

Kollar mina två enbensstativ lite noggrannare. Den ena kräver ett stativhuvud för att funka, den andra en stativplatta. Ingetdera står att finna. Undrar hur det kommers? De måste ju ha funkat när jag köpte dem. Får köra vidare på mitt makrostativ/maskrosstativ med andra ord.

Katarinahissen har fått tillbaka sin klocka och temperaturvisare tillsammans med nånslags ledskylt som kan visa film. Ska försöka komma ihåg att kika när jag strax åker in till stan. Eller, det kanske blir i morgon.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Katarina visar åter tiden”

  1. Det är bra att Paul Simon lägger sin pengar på nåt bra, vissa av dem sköter sig. Idag blir det Norra Begravningsplatsen igen. Fin bild, hur ser din vernissageplan ut?

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.