Kategorier
Stockholm

Ny vecka, nya möjligheter

Dags för ett bildpass med treorna igen. Senast imponerade flera av dem på mig med sina fantasifulla verk på temat instrument. I dag ska de få fantisera loss på temat båtar och fartyg. Det blir kul att följa deras skapandeprocess. På onsdag eller torsdag är det min egen klass tur att ha bild. För dem blir det ett nytt tema då de målade fartyg och båtar förra veckan.

Många evenemang att gå på i veckan. Hoppas jag orkar med alla, för de är rätt intressanta och kul allihop.

Nytt utseende på bloggen, omväxling förnöjer. Kanske fixar jag ett nytt utseende på kalufsen också, det börjar bli dags för en frisering.

Loggar in på AMF och fixar med konto för pensionsutbetalningarna, som sker från april. Det rullar in cirka 1500:- när skatten är dragen och jag kommer låta dem gå in på nåt sparkonto.

Funderar på att köpa en ny mikrovågsugn på Black Friday. Den gamla förstördes när en granne lattjade i husets elskåp. Kan nog behöva en ny. Sen blir det intressant att se hur mycket den kostar om två veckor.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Ny vecka, nya möjligheter”

Lyckos barn som har dig som lärare! Du är deras framtid. Inse det! Förre veckan var hektisk, mässor och seminarier och jag skrev artiklar till Elteknik.Denna vecka förbereder julen och en bok om mobiltelefoni tillsammans med de enda överlevande från NMT, början på global mobiltelefoni. Ha en kul vecka!

Stängt för kommentering.