Kategorier
Stockholm

ASJOBBIGT!

AAAAARGH!!!!! Det är inte jag, det är mina quadriceps som skriker efter sammanlagt tre mils cykling i kuperad terräng. Rumpan är böjd att instämma i klagokören. Till och med armarna värker. Men jag klämde alla backarna på vägen till skolan men bara en av tre på vägen hem. En dryg timme enkel resa.

Träffar en kollega och snackar ihop oss lite om hur det ska se ut på vår avdelning. Ett par tunga skåp ska baxas på plats, var det nu är. Pratar elcykel med en vårdnadshavare som kom förbi (tänk, en gång hette det förälder). Hon hade precis fått en Crescent á 19 papp och var jättenöjd. Men, jag har ju inte plats för en cykel ens här hemma.

I dag la jag verkligen på ett kol. Bra jobbat, Matti ”Fåglum” Merilaid!

Allsvensk fotboll stundar, sen får jag se om mina värkande ben hämnas genom att inte låta mig sova.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”ASJOBBIGT!”

”Skoldags, skoldags, åter är det skoldags, räkna och läsa dagen lång,” så då får man väl sjunga denna sång, hoppar fotbollen, det var då sönerna de tre bodde hemma som fotboll kunde vara intressant…

Stängt för kommentering.