Kategorier
Stockholm

Happy Monday

Så börjar den kanske sista arbetsperioden före pensioneringen. Hoppas och tror det blir roligare med nya och större lokaler, även om det var bättre förr. Och jag återupptar det otacksamma jobbet med att få ner volymen på krockkudden trots att det enda som blir smalare är mina bilder.

Fick handskas med nåt virus eller motsvarande som kom via messenger i går kväll, från en fejanvän, där det sas: ”Matti, jag såg dig i den här videon. Web har gjort ett inlägg i Web Group”. Facebook tog hand om det och jag fick byta lösenord. Lite jobbigt att det gick vidare till mina kontakter sen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Happy Monday”

Fick också på messenger nån som påstod att jag var med i videon. Jag är inte med i nån video sen jag var 3 år så jag gick inte på det. Visste det var spam. Vilka konstiga associationer till den bilden.

Stängt för kommentering.