Kategorier
Stockholm

Förväntan

Har en del att se fram emot denna vecka. Först och främst ska jag kolla att mina SAS-pengar kommer in på kontot, sen är det mina beställda varor, kaffebryggaren och vidvinkelobjektivet, som bör kunna hämtas i respektive butik vilken dag som helst.

Och snart är det höst på allvar, även om veckan som kommer bjuder på sensommarvärme. Hösten innebär förruttnelse, vissna blad och växter och inte minst en ur fotosynpunkt intressant färgskala. Upplagt för makrofoto.

Ser också fram emot att experimentera med vidvinkelns förvridna perspektiv. Bara att hoppas att jag har helgenergin till det.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Förväntan”

Jag förbereder mig på att förruttna lite mer då, och man behöver inte förvridningen i vidvinkelobjektivet för att se det. Ha en krispig vecka, på vägen till och från jobbet, kanske behöver du mer än en fleece

Stängt för kommentering.