Kategorier
Stockholm

Snett

Drömmer en massa under natten igen. Huvudtemat är som ofta på senare tid att hitta rätt busshållplats men det gör jag aldrig. Det blir mörkt men mycket folk är ute och jag gör en massa bra bilder i strålkastarskenet från bilar. Synd att jag aldrig får se dem i tryck.

Aldrig får man vara riktigt nöjd. Printar ut två bilder på två av mina tre sista A2-papper, monterar dem i ramar och hänger upp dem på väggen. Ser då att skrivaren har skrivit ut dem snett. När jag kollar närmare på de bilder jag printat på senare tid är de två senaste av dem också sneda. Hoppas det inte är någon drivhjulsdefekt på skrivaren.

Har i skrivande stund ingen aning om vart den här dagen ska ta vägen. Blir det en makrosväng till träsket, månne? Har lite småfix att titta till, annars just inga måsten.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Snett”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: