Kategorier
Stockholm

En fluga gör ingen höst

Min bank har gjort om sin inloggning. Nu ska man läsa in en QR-kod med bank-id-appen för att komma till sidan för inloggningskoden. Det fungerar första gången men när jag ska betala ett nytt prenumerationsår på Moderskeppet funkar ingenting. Varken QR-koden eller länken till min bank godkänns.

Uffe skriver om Camargue. Där promenerade jag september 1972, strax efter att Svarta september slog till mot Munchen-OS. Jag var där för att kika på fåglar och då pippisarna var vana vid att folk åkte bil satt de kvar nära vägen när jag kom traskande. Minns att jag såg kungsfiskare och purpurhäger, plus ett gäng överkörda ormar. 

En fet fluga surrar i mitt sovrumsfönster men jag är för lat för att leta efter Radarsprejen. Vet inte varifrån de kommer, flugorna, men de är typiska för hösten. Men en fluga gör ingen höst och den tystnar när jag släcker. Sendragen är även de tillbaka. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020