Kategorier
Stockholm

Garage

Försöker öppna Outlook hemma för att läsa jobbmejl, men avkrävs ett lösenord. Fattar inte riktigt vilket av alla j-a lösenord de vill ha och mejlar nån Microsoftrobot. Får ett utförligt svar och förslag på åtgärder. Slår mig sen att det nog är mitt jobblösen som ska skrivas. Får testa det vid tillfälle, det vill säga när jag ser inloggningsrutan nästa gång.

Beträffande min betalning till Moderskeppet får jag rådet därifrån att kontakta min bank. Samma där, vid tillfälle. Inget jag orkar med på kvällen efter jobbet.

Lillördag! På Storlördag ska jag försöka komma ihåg att gå på, var det vernissage också, bokrelease. Joakim Kojancic släpper sin bok Europea på nåt galleri på Österlång. Jag osade att jag skulle komma. Boken tror jag att jag redan köpt. Var minns jag ej.

Saknar New York City, tror inte att jag kommer dit igen.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: